Òscar Garcia carrega contra el govern espanyol pels partits a porta tancada

“No és coherent que es pugui anar a veure els toros però que no es pugui entrar als estadis de futbol”, ha declarat l’entrenador del Celta

Òscar Garcia Junyent, actual entrenador del Celta i exjugador del Barça, ha aprofitat la roda de premsa telemàtica prèvia al partit del seu equip contra el Vila-real per deixar clara la seva opinió en relació amb els partits a porta tancada. Segons el seu parer, no és coherent que la gent “pugui anar a espectacles en llocs tancats o fins i tot oberts com els toros” però, en canvi, no tingui la possibilitat “d’entrar als estadis de futbol”.

El tècnic del Celta, d’altra banda, ha valorat que “físicament estarem tots els equips més o menys igual” i que, per tant, “les individualitats marcaran les diferències”. “Serà clau l’adaptació dels futbolistes a la nova normalitat. Qui millor ho faci, guanyarà”, ha afegit el sabadellenc, preocupat per les possibles lesions que provocarà el fet d’haver estat més de tres mesos sense competir i ara disputar onze compromisos en poc més de quatre setmanes. “Serà important començar bé, ens ajudarà psicològicament”, ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari