Món Esport
Oficial: Pochettino, nou entrenador del PSG
  • CA

Des que Thomas Tuchel va ser acomiadat del PSG, el nom de Mauricio Pochettino ha estat l’únic que ha sonat amb força per convertir-se en nou tècnic del conjunt parisenc. Finalment, el club ho ha fet oficial el dia 2 de gener. Després de la seva llarga i exitosa etapa al Tottenham, equip el qual va dur fins a una final de la Champions i del qual posteriorment va ser destituït injustament, diuen alguns, l’argentí començarà una nova aventura a la banqueta d’un dels més grans d’Europa.

Pochettino ha signat fins al 2022 i d’aquesta forma torna a la que va ser casa seva entre el 2001 i el 2003. Els francesos es troben en una situació insòlita a la Ligue 1 si tenim en compte el seu domini a les darreres temporades: són tercers i no es troben ni en llocs de Lliga de Campions, però l’Olympique de Lió i el Lille són només a un punt. A més, ja estan classificats per als vuitens de final de la Champions. Ho van fer com a primers de grup i s’enfrontaran, justament, al Barça.

El cas Messi

Neymar Jr., estrella del PSG, va declarar fa unes setmanes que la temporada vinent tornaria a jugar amb Messi i tothom ho va interpretar com un possible fitxatge de l’argentí pel club francès. El fitxatge de Pochettino apropa el capità del Barça a París, ja que, a més de compartir nacionalitat, mitjans francesos han destacat durant els darrers dies que el tècnic argentí té un gran interès en incorporar l’astre mundial que actualment vesteix de blaugrana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa