La situació incerta de Leo Messi al Barça està generant molts rumors. L’endemà que Sky Sports assegurés que el Manchester City havia descartat el fitxatge de l’astre argentí perquè no podia permetre’s el luxe de pagar la seva fitxa, el The Times ha informat que el club anglès té previst fer un nou intent d’aconseguir els serveis del capità blaugrana el pròxim estiu amb una proposta molt llaminera.

Sempre segons el mitjà de comunicació britànic, el City estaria disposat a oferir a Messi un contracte de deu anys, fins que tingui 43 anys. Seria una proposta per disputar les pròximes temporades a l’equip de Pep Guardiola, a la Premier. Quan l’argentí considerés finalitzada la seva etapa al màxim nivell, tindria l’oportunitat de jugar en qualsevol dels altres equips propietat de City Football Group, conglomerat del qual seria ambaixador global en el moment en què decidís retirar-se.

Cal recordar que Leo Messi finalitza contracte amb el Barça el pròxim 30 de juny del 2021 i que, per tant, tan bon punt comenci l’any serà lliure de negociar amb qui vulgui. En principi, la intenció inicial de l’argentí no ha canviat: abans de comprometre’s amb qualsevol altre club, parlarà amb el candidat que guanyi les eleccions al club blaugrana, previstes per al 24 de gener.Més notícies

Suárez: “Em preocupa Messi, però crec que tirarà endavant”

El davanter uruguaià analitza la situació de l’argentí al Barça

Messi i De Jong no viatgen a Kíev

Ronald Koeman els dona descans davant un calendari de la UEFA i la FIFA que considera “boig”

Nou comentari