Món Esport
L’obertura dels estadis als afeccionats es farà “homogèniament”
  • CA

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest diumenge que es donarà “una resposta comuna i homogènia” per permetre la presència d’afeccionats als estadis de futbol i de bàsquet, ja que és “de justícia” que tots els seguidors puguin accedir alhora a veure els partits dels seus equips.

“Ha sortit aquest diumenge en la conferència de presidents la qüestió dels aforaments en els estadis de futbol i de bàsquet. El Ministeri de Sanitat, amb el Consell Superior d’Esports i també amb les lligues i federacions, està treballant per veure si podem donar una resposta comuna“, ha destacat Sánchez després de la conferència de presidents, que s’ha desenvolupat de forma telemàtica.

En aquest sentit, ha augurat una solució consensuada que afectarà totes les Comunitats Autònomes. “Crec que és de justícia que no hi hagi diferències i no que en un lloc hi hagi aficionats en l’estadi i en un altre no. Les competències de salut pública estan residenciades en les Comunitats Autònomes, però nosaltres no renunciarem a donar una resposta homogènia, que és legal des del punt de vista intel·lectual, per al conjunt d’aficions i d’equips de futbol i de bàsquet”, ha explicat.

Dilluns passat, el president de la UD Las Palmas, Miguel Ángel Ramírez, assegurava que tenia el vistiplau de les autoritats sanitàries per poder obrir l’Estadi Gran Canària perquè els seus aficionats puguin acudir al duel contra el Girona del pròxim 13 de juny, quelcom que contrasta amb les paraules del president del govern espanyol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa