Les noves samarretes de la selecció catalana

La Federació Catalana de Futbol ha presentat aquest dimarts les noves indumentàries, fabricades per Adidas

La Federació Catalana de Futbol ha dut a terme aquest dimarts la presentació de la temporada 2019/20 i ha aprofitat per fer sortir a la llum les samarretes que lluiran les diferents seleccions catalanes durant aquest curs, en el qual tant el combinat absolut masculí com el femení disputaran un partit, amb el rival, l’escenari i el dia del qual encara a determinar.

Les tres samarretes (per aquest ordre, la quadribarrada, la blava i la vermella) han estat fabricades per Adidas. A banda de les indumentàries, l’FCF també ha presentat les tres campanyes que promocionarà aquesta temporada: #TotsSomUnEquip (Futbol amateur masculí), #Orgullosa (Futbol femení) i #GràciesPelVostreSuport (Futbol base masculí).

“Presentem avui les noves samarretes de la selecció catalana. Volem aspirar a tot en els campionats estatals i seguir el camí marcat en les temporades anteriors pel Futbol Sala“, ha declarat el president de l’ens federatiu català, Joan Soteras. “Comencem una temorada molt important, amb una clara aposta pel futbol amateur a traves de la nostra campanya Tots som un equip. També seguirem promocionant el futbol femení i impulsant l’FCF TV”, ha sentenciat el màxim dirigent.

Més informació

Comentaris

  Una porqueria de disseny. Setembre 3, 2019 10:19 pm
  Han aconseguit fer una samarreta amb la bandera d'espanya, i no se'n donen vergonya. Pel que sembla han triat un desastre de dissenyador, que a més és espanyolista i fatxa.
  Marc Setembre 3, 2019 11:17 pm
  Lletges, semblen de la selezión escanyola...
  Pepitu Setembre 5, 2019 12:13 am
  Soteres, collons, les samarretes havien de ser arlequinades i no ratllades.

Nou comentari