Món Esport
Les noves dates d’un mercat de fitxatges marcat pel coronavirus

Sense cap mena de dubte, el coronavirus ha trastocat els plans de les principals lligues europees. Algunes no han pogut ni finalitzar-se i les que ho han pogut fer s’acabaran molt més tard del previst. Això ha provocat, és clar, que els contractes dels futbolistes que expiraven aquest 30 de juny s’hagin perllongat fins al final del curs excepte alguns casos puntuals. Tot plegat ha comportat que el mercat de fitxatges també s’hagi vist afectat.

LaLiga ha comunicat aquest dimarts els dos períodes de la temporada 2020/21 durant els quals els equips podran incorporar efectius i reforçar les seves plantilles. D’una banda, la finestra d’estiu començarà el 4 d’agost i finalitzarà el 5 d’octubre, ambdós dies inclosos. Cal recordar que, si no hi ha cap imprevist, la intenció de l’entitat que presideix Javier Tebas és que la Primera Divisió espanyola torni el 12 de setembre.

De l’altra, el mercat d’hivern es durà a terme entre el 4 de gener i l’1 de febrer. Es preveu que ambdues finestres estiguin marcades per operacions diferents de les habituals. L’intercanvi de Pjanic i Arthur entre la Juventus i el Barça és un exemple clar dels moviments que, molt probablement, els clubs realitzaran per reforçar les seves plantilles en el context de la crisi econòmica provocada pel coronavirus.Més notícies
Notícia: Rosell aconsella Laporta i Xavi i assegura que Catalunya no està preparada per a la independència
Comparteix

Rosell aconsella Laporta i Xavi i assegura que Catalunya no està preparada per a la independència

L'expresident del Barça repassa l'actualitat blaugrana en una entrevista a 'Catalunya Ràdio'
Notícia: Rosell aconsella Laporta i Xavi i assegura que Catalunya no està preparada per a la independència - Mobile
Notícia: El Getafe exerceix l’opció de compra per Cucurella
Comparteix

El Getafe exerceix l’opció de compra per Cucurella

El conjunt madrileny paga 10 milions d'euros per adquirir en propietat el lateral d'Alella
Notícia: El Getafe exerceix l’opció de compra per Cucurella - Mobile

Nou comentari

Comparteix