Món Esport
Nova guerra entre Tebas i Rubiales, ara amb motiu del VAR

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha assegurat que la nota difosa per la Real Federació Espanyola de Futbol per aclarir el conflicte amb el VAR i la sala VOR durant el partit entre l’Athletic Club i el València deixa clar que està feta per “algú trastornat” i “obsessionat” amb Mediapro. “No crec que es posi el futbol sota sospita. Si no arriba a ser per la nota de la RFEF, que crec que està dirigida per Rubiales pel caire amenaçador, aquest assumpte no hagués deixat de ser una anècdota”, ha assegurat el màxim dirigent de la competició de la regularitat espanyola en una entrevista en El Transistor d’Onda Cero.

Tebas ha assenyalat, a més, que l’escrit federatiu pretén acusar de manipulació Mediapro, empresa propietària dels drets audiovisuals de LaLiga, i posar els afeccionats en contra dels col·legiats. “La nota de les nou de la nit és d’algú trastornat contra Mediapro, ja que insinua que està manipulant per crear alarma social contra el col·lectiu arbitral”, ha indicat. “Crec que en el VAR i en Velasco Carballo [president del Comitè Tècnic d’Àrbitres]. Confio en l’honorabilitat dels àrbitres, però les imatges deixen clar que es trenquen protocols”, ha subratllat Tebas.

A més, ha revelat que després del partit, marcat pel polèmic gol de Denís Txérixev a San Mamés que va donar el triomf al València, va parlar amb Mediapro i va sol·licitar l’àudio a la sala VOR. “Nosaltres hem demanat explicacions, Mediapro ens les ha donat, ens ha enviat els 40 minuts. Tot el que hi ha a la sala VOR es grava, que ens enviïn la veu. Demanarem el so del VAR”, ha dit. Així, ha recordat que la prioritat és veure “quin problema de comunicació va haver-hi, si va fallar o si no es va enviar” la línia oficial del VAR a la unitat mòbil de Mediapro, que va assegurar que les imatges de la sala VOR no li van arribar fins “més de 40 minuts” després de l’acció, que es va produir en la primera part.

D’altra banda, Tebas ha assegurat també que demanaran explicacions de per què es va congregar tanta gent a la sala, com mostren les imatges, quan els reglaments no ho permeten. “És evident que no es permet aquesta quantitat de gent en el descans. No és normal, va passar alguna cosa estranya“, ha sentenciat.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa