Món Esport
Nova data per a la final de la Champions

En la mateixa reunió amb membres de les 55 Federacions nacionals que l’integren, membres del Comitè Executiu de l’ECA i representants de les Lligues europees i de la FIFPro per analitzar quina és la resposta del futbol europeu al coronavirus en què ha comunicat l’ajornament fins al 2021 de l’Eurocopa, la UEFA també ha decidit, segons la Cadena SERprogramar la final de la Champions League, inicialment prevista per al 30 de maig, el dissabte 27 de juny a les 21:00 hores.

L’escenari del partit que decidirà el campió d’Europa, l’Estadi Olímpic Atatürk d’Istanbul, no variarà. De la mateixa forma, la final de l’Europa League es disputarà tres dies abans, el dimecres 24 de juny, a L’Stadion Energa Gdańsk de Polònia. En principi, la possibilitat que les dues màximes competicions continentals es decideixin mitjançant una final four ha estat descartada.

Ara bé, sempre segons el mateix mitjà, la UEFA no ha descartat l’opció que les eliminatòries d’ambdues competicions es juguin a partit únic. De moment, la prioritat de l’organisme és, tan bon punt sigui possible, finalitzar tots els vuitens de final que ja han començat, entre ells el Barça-Nàpols. A partir dels quarts de final, les eliminatòries s’encabiran en un calendari que permeti finalitzar les Lligues europees. Sigui com sigui, l’única realitat és que en aquests moments totes les competicions i partits organitzats per la UEFA han estat suspesos fins a nova ordre.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa