Món Esport
Nou incendi al València: una estrella de l’equip esclata contra el president
  • CA

Nou incendi a Mestalla. Un dels futbolistes més importants de la plantilla del València, Geoffrey Kondogbia, ha esclatat contra el president del club, Anil Murthy, a través de les xarxes socials. El migcampista francès ha enviat un missatge irònic, però molt contundent, al màxim dirigent. “Després d’haver destruït un projecte ambiciós, has hagut d’enganyar el teu entrenador i després a mi. Gràcies, Murthy”, ha publicat el futbolista.

Kondogbia va estar a punt de deixar el València aquest estiu i se sent enganyat pel president per no haver-ho pogut fer malgrat presentar ofertes de diversos equips a última hora del mercat de fitxatges. Es va arribar a parlar d’una proposta molt important en l’àmbit econòmic per part d’un conjunt de la Premier League, però finalment un problema en la interpretació del contracte va fer que el club valencià fes marxa enrere.

Segons ha informat el diari MARCA, Kondogbia no s’ha entrenat aquest divendres, hores després de fer esclatar la bomba a les xarxes socials. El motiu, segons la versió del València, és que té molèsties físiques. Caldrà veure, en aquest sentit, si Javi Gracia pot comptar amb ell de cara al derbi contra el Vila-real del pròxim diumenge a l’Estadi de la Ceràmica (16.00 hores).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa