El pla de transició a la “nova normalitat” que Pedro Sánchez va presentar el dimarts passat va obrir pas a la Lliga per poder acabar la temporada. A diferència d’altres governs com el francès o l’holandès, l’Executiu espanyol no impedirà la disputa d’activitats esportives i això permetrà que diverses competicions, com per exemple la Primera Divisió de futbol, es puguin finalitzar. Aquest dijous, el Ministeri de Sanitat ha donat el seu vistiplau perquè els jugadors de Primera i Segona es puguin sotmetre als tests de coronavirus i, en conseqüència, fer el primer pas.

Després de rebre l’aprovació del Consejo Superior de Deportes, la intenció de LaLiga, segons ha informat la Cadena SER, és que els dies 4 i 5 de maig es reservin per desinfectar les instal·lacions de tots els clubs. Després es podran fer les proves als jugadors amb l’objectiu d’iniciar els entrenaments individuals entre el 8 i l’11 del mateix mes i els col·lectius una setmana més tard, el 18. L’objectiu final és el de començar a competir el 12 de juny per poder acabar la temporada el cap de setmana del 26 de juliol. Com que encara s’han de disputar onze jornades, n’hi haurà d’haver dues per setmana.

Sempre que es pugui dur a terme el nou calendari de l’organisme que presideix Javier Tebas, els dilluns seran els únics dies en què no hi haurà compromisos. Aquesta planificació permetria a la competició de la regularitat espanyola adaptar-se a la petició de la UEFA d’acabar els tornejos nacionals abans de l’agost per reservar aquest mes per acabar la Champions i l’Europa League. A Espanya, ara per ara, es preveu que la temporada 2020/21 comenci el 12 de setembre. I que ho faci sense afeccionats a les grades, una situació que es perllongarà fins que s’aconsegueixi controlar la Covid-19.Més notícies

Comentaris

  1. Icona del comentari de: BAIX EMPORDANES a maig 01, 2020 | 09:30
    BAIX EMPORDANES maig 01, 2020 | 09:30
    Apart de la situacio actual, a Madrid estan estudian cambiar las categories i borrar del mapa la Tercera Divisio, el que tenen que fer es fer una categoria de Primera, dos de Segona A, cuatre de Segona B i 8 de Tercera, tots de 20 equips, i que els segons equips de totes las categorias profesionals juguin altre torneig per no contaminar la competicio.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa