Món Esport
Neymar es burla d’un excompany seu que va criticar el seu rendiment al PSG

Neymar Jr, jugador del Paris Saint-Germain, ha contestat en les xarxes socials el seu excompany al club francès Thomas Meunier. En una entrevista al mitjà alemany Kicker, el belga va deixar anar que “si tingués 10 anys, hauria tingut el seu pòster a la meva habitació. A París, però, ha perdut la seva màgia, des del meu punt de vista“. I el brasiler, un cop ha conegut aquestes declaracions, i en una publicació a Instagram que les ha recollit, ha criticat que “aquest noi parla massa”.

La relació esportiva entre Neymar i Meunier

Meunier, actualment al Borussia Dortmund, va jugar al PSG entre els anys 2016 i 2020. I en el seu primer curs va patir ni més ni menys que la qualitat de Neymar. Va ser en la remuntada mítica que el Futbol Club Barcelona va fer als parisencs, amb el resultat de 6-1 en la tornada dels vuitens de la UEFA Champions League del curs 2016/2017 al Camp Nou. Una nit en la qual Neymar va brillar per sobre de tots, en marcar dos gols, donar l’assistència del gol decisiu de Sergi Roberto i, en definitiva, liderar els seus de principi a fi.

A partir de l’estiu vinent, tots dos van passar a compartir vestuari, ja que el president del PSG, Nasser Al-Khelaifi, juntament als xeics qatarians, van fitxar el davanter a canvi de 222 milions d’euros. En els tres anys en els quals tots dos protagonistes van jugar junts, Neymar va patir uns alt baixos esportius molt inesperats. I és que mentre que apuntava a ser l’hereu de Leo Messi en la posició del millor futbolista del món i en l’obtenció de Pilotes d’Or, el seu rendiment deixava a desitjar.

Si bé en la darrera temporada en qüestió -la 2019/2020- Neymar va fer una molt bona Champions, liderant el seu equip al subcampionat assolit que un excels Bayern de Munic va evitar que es convertís en campionat, en els anys anteriors i posteriors ha decebut en diverses ocasions, fins al punt que la seva afició l’ha xiulat i s’ha rumorejat que els directius del campió francès l’han volgut vendre. A causa de lesions i de presumptes manques de disciplina i manca d’interès per l’equip, el jugador ha de sentir aquest tipus de declaracions.

Ara, però, tot fa indicar que alguna cosa ha canviat. I és que el també exjugador del Santos ha escurçat les seves vacances per incorporar-se a la disciplina de l’equip entrenat ja pel francès Christophe Galtier abans de temps. A més, té el Mundial de Qatar a l’horitzó, i aixecar la Copa del Món és el seu principal objectiu a hores d’ara. Per això, però, necessitarà estar en bona forma i sentir-se millor que mai.



Més notícies
Leo Messi i Sergio Ramos, durant una picabaralla en un clàssic | Europa Press
VÍDEO | Tens enfrontament entre Messi i Ramos en un entrenament del PSG
Notícia: VÍDEO | Tens enfrontament entre Messi i Ramos en un entrenament del PSG
Comparteix
El davanter argentí s'ha enfadat per una entrada rebuda pel central andalús
Leo Messi i Neymar Jr., jugadors del PSG | Europa Press
Messi i Neymar donen una gran sorpresa al PSG
Notícia: Messi i Neymar donen una gran sorpresa al PSG
Comparteix
L'argentí i el brasiler han escurçat les seves vacances en un moment vital per a l'equip francès
Mauricio Pochettino ha estat acomiadat com a entrenador del PSG | Europa Press
El PSG acomiada Pochettino i ja se sap qui serà el seu successor
Notícia: El PSG acomiada Pochettino i ja se sap qui serà el seu successor
Comparteix
L'entrenador francès Christophe Galtier es farà càrrec de la banqueta del conjunt parisenc
Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Rosell i Bartomeu tornen a judici pel cas Neymar i demanen presó per a ells
Notícia: Rosell i Bartomeu tornen a judici pel cas Neymar i demanen presó per a ells
Comparteix
El dia 17 d'octubre se celebrarà el judici de la segona part del cas Neymar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa