Món Esport
Neymar, retirat en llitera i plorant després d’una entrada dura
  • CA

S’encenen les alarmes al Parc dels Prínceps. Neymar Jr no ha pogut acabar el partit del PSG contra l’Olympique de Lió per culpa d’una entrada molt dura que li ha fet el seu compatriota Thiago Mendes en el temps d’afegit. L’exjugador del Barça ha hagut de ser retirat del terreny de joc en llitera en un compromís en què, a més, el seu equip ha acabat perdent (0-1).

Tenint en compte les imatges i la reacció de Neymar, que no ha deixat de plorar en cap moment des que ha rebut l’entrada lletja de Mendes –expulsat amb vermella directa després de la intervenció del VAR–, la lesió del brasiler sembla important. Les proves mèdiques determinaran el temps de baixa de l’extrem, però els primers pronòstics no són, ni de bon tros, optimistes.

A falta de confirmació oficial del grau d’afectació del turmell esquerre, el més normal és que la d’aquest diumenge s’acabi convertint en la tercera lesió important de Neymar des que va fitxar pel PSG l’estiu del 2017. Aquesta, a més, arriba en un moment completament inoportú: el brasiler es trobava en un dels millors moments de la seva carrera i comptava els partits per exhibicions.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa