Món Esport
Neymar viu el seu moment més surrealista com a jugador del PSG

El Paris Saint-Germain va disputar el cap de setmana passat l’antepenúltim partit d’una lliga que ja té guanyada. L’equip parisenc va empatar per 2-2 contra el Troyes en un partit intranscendent a efectes resultadistes. Això sí, l’entrenador hi va sortir amb tot. Tots els grans jugadors de l’equip van jugar per intentar regalar una victòria a la seva afició, si bé finalment no ho van aconseguir. Un d’ells va ser Neymar Jr. El brasiler, de fet, va marcar el provisional 2-0 des del punt de penal. Però abans del llançament, va viure el seu moment més surrealista com a jugador del PSG.

La frase d’un porter rival a Neymar, surrealista

L’exjugador del Futbol Club Barcelona pretenia xutar el penal que havia provocat el seu company Kylian Mbappé. Tot i això, el porter del Troyes, Kessy Moulin, es va quedar la pilota, provocant que Neymar l’hagués d’anar a buscar. Semblava un simple mètode de distracció, però va anar molt més enllà. Tal com van captar les càmeres, el porter va dir-li al davanter el següent: “Ney, si l’aturo seré una estrella. Si us plau, almenys digues-me a quin costat xutaràs. Hi ha la meva mare, el meu pare, els meus germans i la meva dona a l’estadi, i m’agradaria que estiguessin orgullosos de mi”.

Això va provocar el riure del brasiler, que per motius evidents no va fer-li cas. S’hi va negar. No va dir-li pas a quina banda llançaria el penal. Finalment, el va executar a la perfecció: xut potent a la seva esquerra, amb una de les seves clàssiques carreres prèvies cap a la pilota. I el porter va quedar-se quiet, esperant que el crack la llancés al mig. Gol que pujava al marcador, per a lamentació de Moulin.

El PSG empata el partit en el qual Messi torna a ser xiulat

Finalment, no va poder aconseguir convertir-se en estrella, tal com desitjava. Això sí, els seus companys van aconseguir empatar el partit de forma molt meritòria. Després que Marquinhos avancés l’equip de Mauricio Pochettino als tres minuts de joc i que Neymar fes el gol esmentat al minut 25, el visitant Iké Ugbo va escurçar distàncies a la mitja hora de joc, i Florian Tardieu, també des dels onze metres, va empatar al minut 49. Va empatar un matx que també destaca pel fet que els aficionats del PSG haguessin tornat a xiular Leo Messi.

D’aquesta manera, el Troyes de Moulin va sumar un important punt per acumular-ne 37, i en la seva lluita per evitar la plaça de promoció de descens (la divuitena), que ara mateix ocupa el Saint-Étienne (amb 34 punts). Falten dues jornades, que l’equip del nord de França disputarà contra el Lens (equip de la zona mitjana-alta) i el Lorient (equip en la mateixa lluita que ells). Per la seva banda, Messi tindrà l’oportunitat de maquillar una mala temporada contra el Montpellier i el Metz.



Més notícies
Kays Ruiz, exjugador del Barça | FC Barcelona
El Barça es cansa d’un jugador conflictiu i l’acomiada
Notícia: El Barça es cansa d’un jugador conflictiu i l’acomiada
Comparteix
Kays Ruiz, del filial, no continuarà formant part de la plantilla del Futbol Club Barcelona
Kylian Mbappé, amb Achraf Hakimi a Madrid | @k.mbappe
La veritat del viatge de Mbappé a Madrid i el ridícul de la premsa espanyola
Notícia: La veritat del viatge de Mbappé a Madrid i el ridícul de la premsa espanyola
Comparteix
L'estrella del PSG ha dinat a la capital estatal amb un company d'equip i no s'ha reunit amb ningú del club blanc
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi torna a viure un episodi lamentable al PSG
Notícia: Messi torna a viure un episodi lamentable al PSG
Comparteix
L'afició de l'equip francès torna a desfogar la seva frustració d'aquesta temporada amb l'argentí
Kylian Mbappé, davanter del PSG | Europa Press
Revelen el dia que Mbappé anunciarà la seva decisió final
Notícia: Revelen el dia que Mbappé anunciarà la seva decisió final
Comparteix
Le Parisien avança que el davanter francès dirà si es queda al PSG o marxa al Madrid el mes vinent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa