Món Esport
Neymar podria estar de baixa fins a l’abril
  • CA
Neymar Jr, durant un partit amb el PSG. | EFE

Encara no hi ha cap comunicat oficial, però les informacions que arriben des de França no són bones per als interessos de Neymar Jr. El futbolista brasiler, que la setmana passada es va lesionar en el compromís de Copa del PSG i va patir una “reactivació dolorosa” en el cinquè metatarsià del seu peu dret segons va informar el mateix club francès, podria tenir exactament la mateixa lesió que la temporada passada el va mantenir gairebé tres mesos de baixa.

 

Aquest dilluns, L’Équipe ha assegurat que, encara que no s’ha fet públic el temps de baixa de l’atacant, el seleccionador brasiler Tite l’ha visitat a París i ha pogut confirmar que no podrà comptar amb ell de cara al compromís de la canarinha contra la República Txeca, previst per al 26 de març. Paral·lelament, RMC també ha confirmat que Neymar es perdrà pràcticament segur el partit d’anada dels vuitens de final de la Champions contra el Manchester United (12 de febrer), encara que si les informacions del primer mitjà es confirmen també es perdrà la tornada (6 de març).

 

Le Parisien encara va una mica més enllà i informa que el brasiler té fracturat el mateix dit del peu del que va ser operat fa un any. Si és així, el futbolista del PSG haurà de tornar a passar pel quiròfan amb el temps de recuperació que això implica: en aquest cas, el seu retorn es perllongaria fins a finals d’abril o principis de maig. Els aficionats del PSG tremolen, ja que tots els rumors van en la mateixa direcció.

 

Fins i tot el seu entrenador va reconèixer, després de la victòria del seu equip contra el Rennes, que “és molt difícil que Neymar estigui bé per jugar contra el United”. “Com us vaig explicar el dissabte, és molt d’hora per marcar terminis pel seu retorn. Hem d’esperar-nos una setmana per veure com reacciona al tractament. Només després podrem ser precisos”, va declarar Thomas Tuchel en roda de premsa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa