Món Esport
Neymar entra en la llista de màxims morosos d’Hisenda
  • CA

Neymar Jr ha aparegut per primera vegada en la llista de morosos del Ministeri d’Hisenda, amb un deute de 34,6 milions d’euros. El jugador brasiler del PSG, de fet, és la primera persona física en volum de deute de tot el llistat després de desbancar l’empresari Agapito García Sánchez, amb 15,97 milions, la mateixa xifra que l’any passat.

Entre els personatges destacats que romanen a la llista figura, per segon any, l’excampió de motociclisme Sito Pons, que deu 1,95 milions d’euros, i el també exblaugrana Gabriel Milito (1,8). Aquests són alguns dels noms destacats recollits en la llista de morosos publicada aquest dimecres per Hisenda per tenir, a 31 de desembre del 2019, deutes amb l’Administració Tributària superiors al milió d’euros, i que no es troben ni ajornades ni suspeses per qualsevol motiu legalment previst.

El llistat de morosos d’Hisenda s’abandona en els casos en els quals els deutors redueixen el seu deute per sota del milió d’euros, encara que s’aproximi a aquesta xifra, o per altres supòsits com cancel·lacions pel cobrament, per prescripció o per insolvència definitiva, entre altres, sense perjudici que puguin tornar a aparèixer a posteriori. De la mateixa forma, l’expresident del Reial Madrid Lorenzo Sanz ha deixat d’aparèixer després de la seva defunció el passat mes de març a causa del coronavirus.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa