La redempció de Neymar a París comença amb un golàs de xilena en el temps d’afegit

El brasiler torna a disputar un partit amb el PSG i li dona tres punts amb una extraordinària diana

El futbol és molt capritxós. Neymar ha tornat a jugar amb el PSG després d’un estiu en el qual va deixar clar que volia tornar al Barça i ha acabat donant el triomf al seu equip amb un extraordinari gol de xilena en el temps d’afegit del partit contra l’Strasbourg. El brasiler s’haurà de quedar aquesta temporada al Parc dels Prínceps i, amb maduresa i professionalitat, haurà de seguir treballant perquè l’afició del campió de la Ligue el perdoni.

I és que, abans i durant del partit, Neymar ha hagut de veure pancartes desagradables i sentir insults i xiulades contra ell. En el seu primer matx de la temporada, el brasiler ha sabut viure al marge de tot el soroll que ha generat el serial que ha protagonitzat i ha fet el que més li agrada i el que millor sap fer: jugar a futbol. La redempció serà llarga, però cal fer tot el possible perquè no sigui insuportable.

Amb el triomf d’aquest dissabte, el PSG s’ha afermat en la primera posició de la Primera Divisió francesa i ja té tots els sentits posats en la visita del Reial Madrid el pròxim dimecres. Torna la Champions i, amb ella, tant els afeccionats de París com el mateix Neymar hauran de deixar les seves diferències de banda per arribar a la primera cita important de la temporada sense titubejar.

Més informació

Nou comentari