Món Esport
Neymar arriba a París al centre de la polèmica

Després de no presentar-se el dia que se l’havia convocat, Neymar Jr ha comparegut una setmana més tard a les instal·lacions del París Saint-Germain. El jugador brasiler, al centre de totes les mirades a França per les declaracions que va fer on explicava que el seu millor record com a futbolista era el 6-1 amb el Barça a l’equip francès, ha arribat aquest dilluns al matí al centre on s’entrena el PSG.

Segons apunten diferents mitjans, el jugador brasiler es reunirà durant aquest dilluns amb el director esportiu de l’entitat parisenca, Leonardo Araújo, per parlar de la seva situació. Cal recordar que després que Neymar no es presentés el dia que havia estat convocat, el club va emetre un comunicat on es confirmava que l’estrella brasilera no havia aparegut i s’anunciava que el club prendria mesures.

La situació de Neymar a París és molt complicada. El record del 6-1 i la seva absència injustificada han fet que la majoria de mitjans francesos carreguin contra el futbolista i l’acusin d’estar forçant la seva sortida del club. De moment, però, no hi hauria cap club que estigués perseguint amb força la incorporació del jugador fet que porta Neymar a haver d’aguantar les crítiques fins que el seu futur se solucioni. De moment, haurà de començar a entrenar amb el PSG.

D’altra banda, si no hi ha canvis, el programa brasiler Aqui na Band emetrà aquest dilluns una entrevista amb l’estrella del club francès en la qual el jugador va demanar que no se’l preguntés pel seu futur ni per l’acusació de violació que hi ha sobre ell. Caldrà veure si el que hagi dit en aquest programa gravat millora o empitjora la seva relació actual amb el París Saint-Germain i el seu entorn.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa