Món Esport
Neymar torna a ser acusat d’agressió sexual
  • CA

El futbolista brasiler del PSG Neymar Jr. torna a estar al centre de la polèmica per una nova informació relacionada amb un presumpte cas d’agressió sexual. L’empresa de roba esportiva Nike ha comunicat que l’any passat va trencar les relacions contractuals que tenia amb el jugador perquè es va negar a col·laborar en una investigació sobre una presumpta agressió sexual, denunciada per una treballadora de l’empresa.

Els fets haurien ocorregut durant l’any 2016, quan el brasiler era jugador del Barça. Segons explica la treballadora de Nike, Neymar l’hauria obligat a practicar sexe oral sense el seu consentiment en un hotel de Nova York. Aquesta empleada ho va explicar en un primer moment a Nike, però no va voler dur a terme cap investigació. No va ser fins al 2019, quan, de fet, Neymar ja va ser investigat per una altra agressió sexual de la qual va quedar exculpat, que aquesta treballadora de l’empresa de roba esportiva va voler demanar la investigació.

“Nike va finalitzar la seva relació amb l’esportista perquè es va negar a cooperar en una investigació de bona fe sobre acusacions creïbles d’una treballadora d’actes inadequats”, explica Nike. Neymar va finalitzar la seva relació amb aquesta empresa el setembre del 2020, després de gairebé deu anys, ja que el primer contracte el va signar el 2011. D’aquesta manera, el jugador no va voler col·laborar i Nike va considerar que no podia continuar treballant amb ell. La investigació, sense la cooperació de Neymar, no va ser concloent.

Cal recordar que l’any 2019 la model brasilera Najila Trindade va acusar Neymar de forçar-la a practicar sexe sense el seu consentiment. A més a més, va aportar unes imatges on es podia veure el futbolista amb una actitud violenta cap a la model en una habitació d’un hotel. Tanmateix, la denúncia de Najila Trindade no va prosperar i el futbolista va quedar exculpat.



Més notícies
Emerson, durant un partit de l'Atlético Mineiro
Laporta fa efectiu el seu primer fitxatge
Notícia: Laporta fa efectiu el seu primer fitxatge
Comparteix
El Barça pagarà nou milions d'euros al Betis per aconseguir la propietat d'Emerson Royal
Mauricio Pochettino, durant un partit del PSG | Europa Press
Els candidats a substituir Zidane que estudia Florentino
Notícia: Els candidats a substituir Zidane que estudia Florentino
Comparteix
L'adéu del tècnic francès obliga el president merengue a moure fitxa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer. a maig 28, 2021 | 15:34
    Culer. maig 28, 2021 | 15:34
    Quina sort vam fer en desempallegarz-nos d'aquesta flor boscana. Que no torni, sisplau!!
  2. Icona del comentari de: ... a maig 28, 2021 | 16:15
    ... maig 28, 2021 | 16:15
    La té petita.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa