Món Esport
El Nàpols posarà el nom de Maradona al seu estadi
  • CA

El president del Nàpols, Aurelio De Laurentiis, ha anunciat aquest dijous que San Paolo canviarà de nom en homenatge a Diego Armando Maradona. D’aquesta forma, per tant, la proposta de l’alcalde de la ciutat del sud d’Itàlia ha estat ben vista a les oficines del club on va brillar durant set temporades.

“Crec que és just anomenar San Paolo amb el teu nom per tenir-te encara amb nosaltres, com a testimoni de l’excel·lent camí que ha pres aquest equip. Els teus anys van ser inesborrables en la memòria dels napolitans. Símbol d’una redempció i una resurrecció desitjades. Gràcies, Diego, et quedaràs amb tots nosaltres”, ha explicat De Laurentiis a través d’un comunicat.

El mandatari ha afegit que Maradona deixa “un gran testimoniatge del que és un home amb tota la seva fragilitat, la seva força, el seu total amor per la vida i pel proïsme”. “Una mostra única i irrepetible. Les teves febleses, les teves taques, els teus errors són iguals a la teva immensa grandesa. Com un Caravaggio inquiet al qual se li perdonen les temeritats per la seva immensa grandesa”, ha comparat.

Després de la seva etapa de dos anys al Barça, Maradona va arribar el 1984 al Nàpols, club que va acabar convertint-se en el més prolix de la seva carrera. Sota el seu lideratge, el club italià va guanyar dues Lligues, una Copa i una Copa de la UEFA.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa