Món Esport
Un jugador del Cadis presenta un test negatiu en cocaïna per defensar-se de les acusacions
  • CA

El diumenge passat, el Cadis va certificar el seu retorn a Primera després de 14 anys. Els jugadors del conjunt andalús, com no podria ser d’una altra forma, ho van celebrar a la Ciutat Esportiva gaditana. Entre tots els vídeos que van transcendir de la nit, n’hi va haver un que va generar especial ressò a les xarxes socials. Unes declaracions de Nano Mesa es van fer virals i molts seguidors van pressuposar que el futbolista s’havia drogat.

La majoria de professionals haurien fet els ulls grossos i deixat passar l’assumpte, però a Mesa l’han afectat especialment les acusacions i no ha pogut evitar respondre amb contundència. Ho ha fet mitjançant un comunicat públic amb què ha desmentit el rumor amb un test negatiu en cocaïna. “Em sento obligar a fer un pas endavant per les acusacions que falten la veritat i posen en dubte la meva professionalitat”, ha justificat el jugador.

“Les imatges publicades no són més que el resultat de l’eufòria pròpia d’un esdeveniment d’aquesta magnitud, l’alegria que suposa aconseguir un objectiu pel qual hem treballat molt. Hem tornat a Primera Divisió després de 14 anys molt difícils per a aquest club i estem vivint un moment únic i històric”, ha afegit en la nota.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa