Món Esport
El Mundial de Clubs, ajornat fins al febrer del 2021
  • CA

La FIFA ha confirmat aquest dimarts que el Mundial de Clubs del 2020 es disputarà finalment entre l’1 i l’11 de febrer del 2021, a Qatar, per donar prou marge de temps perquè totes les competicions continentals, el calendari de les quals ha estat modificat per la pandèmia del coronavirus, puguin acabar-se.

Després de debatre-ho i aprovar-ho en el Grup de Treball Covid-19 entre la FIFA i les Confederacions, l’ens internacional ha decidit que el Mundial de Clubs, originalment previst per al desembre del 2020, es posposi fins al febrer del 2021 per “l’efecte pertorbador” de la pandèmia en les competicions que designen els participants.

De fet, només el Bayern de Munic, campió de la Champions League, i l’Al-Duhail, amfitrió, estan classificats per a la cita en què es buscarà successor al Liverpool. “La introducció d’estrictes protocols de retorn del joc ha facilitat l’exitosa represa dels tornejos continentals entre clubs, l’últim dels quals està programat per concloure a finals del gener del 2021”, ha explicat la FIFA per acabar de justificar l’ajornament del Mundial de Clubs.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa