Món Esport
Mourinho trenca el silenci i parla de la seva relació amb Casillas
  • CA

Iker Casillas ha anunciat la seva retirada oficial dels terrenys de joc. El porter de Móstoles, que ha penjat els guants a l’Oporto, va créixer i es va convertir en llegenda al Reial Madrid. Tothom el coneixia com a “Sant Iker” a la capital blanca fins que va arribar José Mourinho. El tècnic portuguès va decidir asseure a la banqueta el capità del seu equip i el que molts consideraven que era el millor del món a la seva posició per posar un Diego López que no semblava tenir el mateix talent que Casillas.

Ara, un cop s’ha retirat, Mourinho ha parlat de la seva relació amb ell al diari AS. “Vam passar moments molt difícils per la meva decisió professional de canviar-lo per un altre company d’equip”, ha reconegut. El tècnic portuguès ha insistit molt en l’aspecte que va ser un tema esportiu i no personal. De fet, pel que fa al seu tracte amb Casillas, l’exentrenador del Madrid ha afirmat que van cultivar “una amistat honesta” i també ha admirat la tasca del porter madrileny a la porteria: “És un gran porter i una gran persona”.

La quantitat de missatges d’admiració i afecte que ha rebut Casillas després d’anunciar la seva retirada és realment aclaparadora. Des d’antics companys de vestidor, fins a rivals i altres porters que el van envejar. Tanmateix, les paraules de Mourinho eren de les més esperades, perquè a ningú se li escapa que la carrera del porter madrileny va començar a anar de capa caiguda quan el tècnic portuguès el va asseure a la banqueta. Malgrat tot, l’entrenador confessa que entén els enfrontaments amb Casillas i assegura que “la seva maduresa i la seva intel·ligència han fet que sempre ens respectem”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa