Món Esport
Mourinho serà el presentador d’un programa de televisió
  • CA
Mourinho, en una imatge d’arxiu. | EFE

Després de ser acomiadat del Manchester United, José Mourinho encara no té nou equip i sembla que no té gens de pressa per trobar-lo. L’entrenador portuguès ha anunciat que ha fitxat per la cadena estatal russa RT, on presentarà el seu propi programa de televisió. On the Touchline (així s’anomenarà aquest) començarà les seves emissions el 7 de març i analitzarà els partits de la Champions League.

 

La mateixa televisió russa s’ha encarregat d’informar del nou acord. Ho ha fet mitjançant un vídeo promocional en què Mourinho diu el següent: “Tothom es fa preguntes sobre el meu futur. La gent parla de diferents clubs, però jo volia un nou desafiament i una perspectiva fresca. Ja estic acostumat a sorprendre els aficionats, així que vaig pensar: ‘per què no tirar endavant amb aquest projecte’? Parlaré de futbol a RT. Què us vau pensar que faria?“.

 

 

Aquesta no serà la primera experiència televisiva de Mourinho, que ja ha exercit de comentarista per al canal BeIN Sports i, de fet, durant el Mundial de Rússia ja va estar treballant per la cadena que l’acaba de fitxar, RT. Les xifres del seu nou contracte no han transcendit, però durant la Copa del Món el mitjà de comunicació rus li va pagar gairebé mig milió d’euros al dia (456.166), així que el sou del portuguès no es preveu precisament baix.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa