Enxampen Mourinho entrenant tres jugadors del Tottenham a un parc de Londres

Polèmica a Londres. Aquest dimarts al vespre, el Daily Mail i diversos comptes de Twitter van revelar imatges de José Mourinho, tècnic del Tottenham, entrenant tres jugadors del seu equip en un parc del nord de la ciutat anglesa. Els vídeos i les fotografies han generat molta controvèrsia, ja que dos dels futbolistes spurs que hi surten –Davinson Sanchez i Ryan Sessegnon– no respecten la distància de dos metres durant la sessió. L’altre jugador que apareix és Tanguy Ndombele.

Segons els mitjans de comunicació britànics, els quatre protagonistes implicats en la polèmica viuen a prop, quelcom que no els eximeix d’haver-se saltat la normativa, ja que a Anglaterra l’exercici físic al carrer està permès però s’ha de mantenir la distància de seguretat i si es fa acompanyat ha de ser per una única persona (i amb la qual es comparteixi el domicili). Fonts del Tottenham han assegurat a la premsa que el club no va ser informat d’aquest entrenament.

Ni Mourinho ni el Tottenham s’han justificat públicament en relació amb els continguts difosos a través de les xarxes socials. En els vídeos, el tècnic portuguès llueix la seva vestimenta habitual dels entrenaments, quelcom que evidencia que tampoc no va tenir cap intenció d’amagar-se pel que estava fent. Nou comentari