Morata torna a rebre amenaces de mort i la seva dona esclata

"Això és vergonyós i inacceptable", ha escrit Alice Campello a les xarxes socials

La selecció espanyola s’ha quedat a les portes d’arribar a la final de l’Eurocopa, però ha caigut contra la selecció italiana a la tanda de penals. El partit ha acabat amb un empat a un gol i l’autor de la diana de La Roja ha estat Álvaro Morata, molt qüestionat durant tot el torneig. Tanmateix, l’alegria del davanter madrileny ha durat molt poc, ja que ell ha estat qui ha fallat el llançament decisiu de la tanda de penals.

Com ja es podia preveure, moltes persones han aprofitat aquest fet per responsabilitzar Morata de l’eliminació de la selecció espanyola. Les crítiques sempre s’han d’acceptar, sobretot si són constructives, però hi ha hagut molta gent que ha travessat totes les línies vermelles. Com ja va passar després dels seus errors a la fase de grups, el davanter de la Juventus ha hagut de suportar amenaces de mort per haver errat el penal. El més greu és que la seva família també s’hi ha vist involucrada, incloent-hi els seus tres fills.

La seva dona, Alice Campello, no ha callat davant aquesta situació i ho ha denunciat a les xarxes socials amb un text molt contundent. Ha escrit: “Espero que es puguin prendre mesures serioses contra aquestes persones, perquè això és vergonyós i inacceptable. Hem de recordar que el futbol és un esport per unir, no perquè desfogueu les vostres frustracions”.

Més informació

Comentaris

    JordiP Juliol 8, 2021 10:02 am
    Hi ha gent que no diferència la realitat de la fantasia, la gent de la "seva" gent, el esport de la guerra. Són molt perillosos perquè, en la seva bombolla, ni saben ni poden valorar el pes de les paraules ni la importància dels conceptes. Uns llancen l'odi i uns altres executen les "ordres" implícites. I el fútbol és el territori de caça d'alguns forofos de la "nació" esportiva, que aquests eixelebrats confonen amb el món real.
    Doctor Strangelove Juliol 8, 2021 10:29 am
    Per molt negat que siguis pel futbol, no hi ha dret a que t'amenacin! Doc.

Nou comentari