Món Esport
Mor Paolo Rossi, heroi d’Itàlia al Mundial del 1982
  • CA

El món del futbol ha perdut aquest dijous Paolo Rossi, un dels millors davanters de la dècada dels 80 i principal artífex de la conquista del Mundial d’Espanya del 1982 per part d’Itàlia, la seva selecció. L’exfutbolista ha mort als 64 anys després de no poder superar una malaltia, segons ha informat la Federació Italiana de Futbol a través de la seva pàgina web.

La dona de Rossi, Federica Cappelletti, ha confirmat la notícia a través de les xarxes socials. “No hi haurà mai ningú com tu, tan únic i tan especial”, ha escrit. La Gazzeta dello Sport ha indicat que l’italià patia una malaltia “incurable”, però no ha afegit més informació al respecte.

La figura de Paolo Rossi és principalment recordada per la seva actuació al Mundial que va acollir Espanya l’any 1982, quan va ser el líder d’una selecció italiana que va anar de menys a més i que va acabar guanyant el títol després de superar l’Argentina de Diego Armando Maradona, el Brasil i la República Federal d’Alemanya, entre d’altres. Aquell mateix any, va guanyar la Pilota d’Or.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa