Monchi marxa de Roma després de l’eliminació europea

El fins ara director esportiu no ha acceptat algunes decisions del conjunt italià, com ara el cessament del tècnic Eusebio di Francesco

c

Monchi, durant la seva etapa com a director esportiu de la Roma | AS ROMA

Un any i mig després d’arribar a la Roma, Monchi deixa el conjunt italià, descontent amb algunes decisions preses pels propietaris. El fins ara director esportiu del club de Roma no ha acceptat que l’entitat acomiadés Eusebio di Francesco, el mateix tècnic que va conduir l’equip a les semifinals de la passada Lliga de Campions. El lloc del tècnic l’ocuparà Claudio Ranieri. Pel que fa al dirigent andalús, se’l vincula amb l’Arsenal, on podria retrobar-se amb Unai Emery, el tècnic amb qui va guanyar tres Europa Leagues al Sevilla. 

 

La Roma és actualment cinquena de la Serie A, a tres punts de l’Inter, que marca l’accés a la zona de posicions Champions. Monchi no ha aconseguit donar l’impuls esperat a una entitat que s’ha renovat per complet amb la seva arribada. L’eliminació de l’actual edició de la Champions a mans del Porto, en una eliminatòria on havien guanyat el partit d’anada, ha acabat per sentenciar el tècnic i, darrere seu, un Monchi que plega de comú acord amb l’entitat, on li quedaven dos anys més de contracte. “M’agradaria donar les gràcies al president Pallotta, a la direcció del club, al personal, als jugadors i als seguidors pel seu recolzament durant la meva etapa al club. Desitjo que la Roma tingui molts èxits en el futur”, ha escrit el fins ara màxim responsable de l’àrea esportiva. 

 

 

Nou comentari