Monchi es decanta per tornar al Sevilla

El conjunt andalús anuncia el retorn del fins fa dos cursos director esportiu, artífex de bona part dels títols aconseguits

x

El Sevilla ha anunciat el retorn de Monchi | SEVILLA FC

El Sevilla vol posar fi a la seva crisi esportiva donant un cop d’efecte amb l’anunci del retorn de Ramón Rodríguez Verdejo, més conegut com a ‘Monchi‘, al capdavant de la seva direcció esportiva. Considerat un dels millors directors esportius del món (durant més d’una dècada va captar talents com Dani Alves, Keita, Poulsen, Luis Fabiano o Rakitic, que després va vendre per un preu força superior), va ser un dels principals artífex dels èxits esportius viscuts pel Sevilla durant els últims anys. 

 

Monchi va arribar al Sevilla el 1988 com a porter, i en va marxar el 2017, sent la figura coordinadora de la talentosa secretaria tècnica i direcció esportiva del conjunt andalús. Aquell any va voler iniciar una nova etapa a Roma, on fa una setmana va dimitir per la destitució, per part del president del club, del tècnic Eusebio di Francesco, després que l’equip italià fos eliminat de la Champions League a mans del Porto. La incorporació de Monchi, que serà presentat aquest dilluns 18 de març, es farà efectiva a partir del pròxim 1 d’abril.

Més informació

Nou comentari