Món Esport
El Mònaco destitueix Robert Moreno
  • CA

L’aventura del tècnic de l’Hospitalet de Llobregat Robert Moreno pel futbol de clubs ha estat breu i ha tingut un trist final. El Mònaco ha pres la decisió de rescindir el seu contracte després de no haver complert els objectius pels quals va arribar al club. Niko Kovac, amb experiència a la selecció de Croàcia, el Frankfurt i el Bayern de Munic, serà el nou entrenador del club monegasc. Aquesta informació, avançada pel diari francès L’Équipe, s’hauria de fer oficial en les pròximes hores.

El tècnic català va arribar a finals de desembre perquè l’equip pogués recuperar el nivell que havia ofert altres temporades, però el seu rendiment no ha satisfet la directiva i la seva trajectòria al Mònaco ha acabat. El club, que juga a la Ligue 1 francesa, no ha pogut passar de la novena posició, malgrat que la competició es va suspendre pel coronavirus i no es reprendrà.

Robert Moreno haurà de buscar una nova banqueta a partir d’ara. Després de la polèmica de la seva marxa de la selecció espanyola havia rebut moltes ofertes d’equips importants, però ara, un cop vistos els resultats obtinguts amb el Mònaco, és probable que no tingui un camí tan fàcil. Tot i això, s’ha despedit del cojunt monegasc amb una victòria en un partit amistós davant el Cercle Bruges de Bèlgica (2-0).



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa