Món Esport
El món del futbol es bolca amb Guardiola per la mort de la seva mare

Dolors Sala Carrió, mare de Pep Guardiola, ha mort aquest dilluns als 82 anys després de contagiar-se de coronavirus. La notícia, revelada pel Manchester City, ha donat pas a tot un conjunt de mostres de condol i suport cap a l’entrenador català i la seva família, no només des del món de l’esport. El Barça, el club de la seva vida, el Bayern, el seu exequip, i altres conjunts com el Girona, però també el Manchester United o el Reial Madrid –que han sabut deixar de banda les diferències esportives, molt que més que irrellevants en aquestes circumstàncies–, han traslladat el seu suport al tècnic de Santpedor a través de les xarxes socials.

La Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, així com totes les seves Federacions, penyes i penyistes, lamenten profundament la defunció als 82 anys de Dolors Sala Carrió, mare de Pep Guardiola. En uns moments tan durs com aquests, la Confederació vol fer arribar el seu escalf i la seva força a tota la família i amics.

De la mateixa manera, des del moviment de penyes del FC Barcelona volem expressar el nostre condol a totes les famílies que, tristament, han perdut algun dels seus membres durant aquestes setmanes degut al contagi del COVID-19. Al mateix temps desitgem una ràpida recuperació per a totes les persones que actualment se’n veuen afectades.

Al marge del món del futbol, Carles Puigdemont també ha volgut enviar “el meu condol a tota la família” i “una abraçada molt gran”. “Descansi en pau”, ha piulat el president de Catalunya a l’exili.Més notícies

Mor Dolors Sala, mare de Pep Guardiola, per coronavirus

Notícia: Mor Dolors Sala, mare de Pep Guardiola, per coronavirus
Comparteix
El Manchester City comunica la defunció, als 82 anys, de la mare del tècnic de Santpedor
Notícia: Mor Dolors Sala, mare de Pep Guardiola, per coronavirus - Mobile

El Bayern de Munic torna als entrenaments amb mesures especials pel coronavirus

Notícia: El Bayern de Munic torna als entrenaments amb mesures especials pel coronavirus
Comparteix
El conjunt alemany reprèn l’activitat, encara que no ho fa amb absoluta normalitat
Notícia: El Bayern de Munic torna als entrenaments amb mesures especials pel coronavirus - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa