La model que acusa Neymar de violació: “És addicte a les drogues, hauria d’estar pres”

"Ell em va colpejar i em va violar. Estava borratxo i drogat, ell mateix ho diu en els missatges", hauria dit Najila Trindade al seu exadvocat

 

Més informacions sobre el cas de la presumpta violació de Neymar a Najila Trindade. Aquest diumenge, Record TV va filtrar converses de la model brasilera amb el seu exadvocat, José Edgard Bueno, en les quals la denunciant cataloga l’estrella del PSG “d’addicte a les drogues”.

“Em va colpejar i em va violar. Estava borratxo i drogat, ell mateix ho diu en els missatges. És addicte a les drogues i violent. Hauria d’estar pres o internat. No té condicions per estar en la societat, és una amenaça”, va explicar la jove. “Creia que no tornaria al Brasil viva. Volia denunciar-lo a París, però vaig tenir por. Estava sola i ell està boig“, segueixen els missatges destinats al seu exadvocat.

 

Em va fer fotos de la meva natja colpejada. Devia ser per riure-se’n amb els amics. L’endemà jo el vaig colpejar perquè no m’anava a portar aquest empipament a casa ni morta”, va seguir denunciant Trindade abans d’assegurar que “estem sent amenaçats pel seu pare”. La relació entre Trindade i Bueno, a més, no va acabar bé, segons la model, perquè “va intentar evitar una denúncia contra Neymar i va arribar a un acord amb el seu pare”.

Més informació

Nou comentari