Món Esport
Mino Raiola desmenteix la seva pròpia mort

El representant de futbolistes italià Mino Raiola continua viu. Així ho ha comunicat ell mateix, que ha escrit una piulada per desmentir la seva pròpia mort, la qual havien avançat i assegurat diversos mitjans de comunicació italians. En anglès, Raiola ha redactat el següent: “Actualització del meu estat de salut per a aquells que s’ho estan preguntant: enfadat per haver-me matat per segona vegada en quatre mesos. Sembla que també soc capaç de ressuscitar”.

Quan només havia passat una mitja hora després de la notícia de la premsa italiana, han començat a aparèixer veus per desmentir la mort de Raiola. Per començar, l’hospital on està ingressat, San Raffaele de Milà, ha assegurat que estava “lluitant per la seva vida”. Posteriorment, la família del representant de futbolistes ha alertat que no havia mort, sinó que continuava en un estat greu. Ara bé, la piulada de Raiola confirma definitivament que continua viu, l’hagi redactat ell mateix o algun membre del seu entorn.

Mino Raiola, un dels representants més famosos del món del futbol

Per tant, no hi ha cap mena de dubte que Raiola és viu, a la vegada que també és del tot cert que es troba en un estat de salut molt delicat i complicat. En qualsevol cas, el món del futbol ja havia mostrat el seu dolor i la seva sorpresa per aquesta notícia, sobretot tenint en compte la seva edat, cinquanta-quatre anys, ja que es tracta d’una de les figures més carismàtiques del futbol europeu, a la vegada que una de les persones que més s’ha enriquit a partir d’aquest esport. L’any 2018 la revista Forbes va publicar que s’havia embutxacat fins a cinquanta-quatre milions d’euros en comissions, convertint-se així en el cinquè representant més ric del món, cosa que ben segur que ha anat augmentant amb el temps de forma significativa.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta defensa que Catalunya és “el millor país del món”
Notícia: Laporta defensa que Catalunya és “el millor país del món”
Comparteix
El president del Futbol Club Barcelona ha tornat a demostrar el seu catalanisme
Joan Laporta, Ada Colau i Janet Sanz | FC Barcelona
La construcció de l’Espai Barça començarà imminentment
Notícia: La construcció de l’Espai Barça començarà imminentment
Comparteix
El president Joan Laporta i l'alcaldessa Ada Colau han explicat que les obres arrencaran el pròxim mes de juny

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa