Món Esport
Miguel Cardenal, aliat de Tebas, nou fitxatge de Roures per a Mediapro
  • CA

Mediapro ha confirmat aquest dimecres la incorporació, a partir del pròxim mes de novembre, de Miguel Cardenal, exsecretari de l’Estat per a l’Esport i expresident del Consejo Superior de Deportes (CSD) durant el govern del Partit Popular. Cardenal arribarà a la cadena catalana fundada per Jaume Roures pocs dies després que expiri la llei d’incompatibilitat que estableix dos anys de termini perquè els funcionaris públics desembarquin en una empresa privada.

 

“Cardenal aportarà experiència i coneixements per contribuir al desenvolupament de l’àrea internacional del Grup”, ha explicat Mediapro mitjançant un comunicat. Cal recordar que el nou fitxatge de la productora audiovisual catalana va ser un dels millors aliats de Javier Tebas, president de LaLiga, en la seva lluita pel control financer dels clubs i en la promoció de la venda centralitzada de drets de televisió dels equips de Primera i Segona Divisió (que, per cert, atorgava molts més guanys a Barça i Reial Madrid que als divuit equips de la Lliga restants).

 

Miguel Cardenal sempre serà recordat a Catalunya per la seva guerra contra els aficionats blaugrana i bona part de l’independentisme català. En la seva etapa com a president del CSD, va titllar “d’intolerant” i “d’un acte penat en l’àmbit de l’esport” la xiulada de l’himne espanyol en la final de la Copa del Rei del 2015 entre Barça i Athletic Club; l’exhibició d’estelades per part del Camp Nou per respondre a la sanció de la Champions pel mateix motiu també va ser criticada pel bon amic de Tebas: “El que vam veure en el partit contra el BATE Borisov m’omple de vergonya com a espanyol i com a membre del govern”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa