Món Esport
Messi lidera la recuperació d’Argentina (1-0)
  • CA

La selecció argentina s’ha recuperat de l’empat contra Xile i ha aconseguit la primera victòria del torneig davant el rival més perillós del grup, l’Uruguai de Luis Suárez. Leo Messi ha signat una altra gran actuació, aquest cop suficient per endur-se el partit. El gol l’ha marcat Guido Rodríguez, però ha estat després d’una molt bona assistència de l’estrella blaugrana.

Messi ha estat espectacular durant tot el partit, actiu en tot moment, connectant passades de perill i fins i tot baixant a recuperar pilotes. El millor jugador del món ha tornat a demostrar la seva fam de títols, també amb la seva selecció, amb qui només ha pogut guanyar uns Jocs Olímpics. La seva actuació ha sigut providencial en una victòria que podria ser clau per al desenllaç d’aquesta primera fase.

Amb aquest resultat, Argentina se situa com a líder del Grup A de la Copa Amèrica, empatada amb Xile. La selecció capitanejada per Leo Messi ja ha passat la part a priori més complicada del grup, i una victòria contra Paraguai la jornada vinent deixaria l’albiceleste en una situació inmilllorable per consolidar la primera posició fins al final. La selecció guaraní ha disputat un partit menys i està només un punt per sota d’Argentina, així que el duel de la matinada de dilluns serà també molt important.

En tot cas, la classificació per als quarts de final no perilla per a Messi, ja que es classifiquen quatre dels cinc integrants del grup. Tanmateix, la posició final és molt important ja que podria evitar un creuament amb Brasil fins a la final. La canarinha és la principal favorita, i s’està imposant en el Grup B amb un ritme que sembla imparable. Els de Neymar han sumat els sis punts possibles, amb set gols a favor i cap en contra en només dos partits.



Més notícies
Leo Messi, en el seu debut a la Copa Amèrica | @Argentina
Es repeteix la història per a Messi (1-1)
Notícia: Es repeteix la història per a Messi (1-1)
Comparteix
El capità del Barça ha debutat a la Copa Amèrica amb empat, tot i haver marcat un gran gol
Messi buscarà la seva primera Copa Amèrica | Europa Press
Messi, a la recerca de la seva primera Copa Amèrica
Notícia: Messi, a la recerca de la seva primera Copa Amèrica
Comparteix
La Brasil de Neymar i l'Uruguai de Luis Suárez seran les seves principals rivals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa