Món Esport
Messi compra un hotel de la mateixa cadena de la qual va patir una estafa

Lionel Messi és més que un futbolista. El crack argentí, preparat per tornar a posar-se la samarreta del Paris Saint-Germain després de passar la Covid-19, ha adquirit un hotel de Cadis. Ho ha fet per Magestic Hotels Group. I l’ha comprat a MiM Hotels. Una cadena de la qual el seu propietari a Sitges va estafar fa quatre anys al mateix ex futbolista del Futbol Club Barcelona!

Corria el 2017, quan l’argentí, llavors a les files del Barça, va ser estafat pel propietari de l’establiment en aquell moment, Francisco Sánchez Rodríguez. Sánchez Rodríguez va ser notificat per l’ajuntament de la ciutat catalana que l’edifici havia de ser enderrocat i que, de fet, ja existia una ordre judicial de demolició. Però Sánchez Rodríguez va ocultar la veritat i va acabar estafant al futbolista 30 milions d’euros en vendre-li l’hotel. I és que, tot i encara continuar amb l’activitat, segueix romanent en una condició irregular. Segons El Confidencial, mitjà que va compartir aquesta informació, Messi, un cop coneixedor del succés, va respondre a tot plegat que estava “sense comentaris”.

Ara, el rosarí continua expandint els seus horitzons i, a la vegada endinsant-se en un terreny ambiciós però verinós. Verinós però ambiciós. Ha adquirit al Puerto Deportivo de Sotogrande, zona del litoral gadità, un hotel de luxe: té 45 habitacions amb estil loft, i amb unes vistes al mar Mediterrani. Té dos restaurants amb terrassa, i un spa. Aquesta, doncs, no és la primera adjudicació hotelera del set vegades Pilota d’Or però tampoc la segona. Juntament al de l’esmentada Sitges, també té hotels a Eivissa, Mallorca o Baqueira.

Messi, per tant, segueix sumant punts en la lliga dels futbolistes amb negocis. Suma gols al camp de MiM Hotels, i en continua fent a la seva marca de roba The Messi Store. Més enllà dels del màxim golejador històric del Barça, també obren atletes com Sergio Ramos, que entre les immobiliàries que gestiona una l’ha fet perdre diners també; Cristiano Ronaldo, amb la cadena d’hotels Pestana, que durant la pandèmia va haver de tancar el seu establiment a l’illa portuguesa de Madeira; o les ben conegudes de Gerard Piqué Kosmos Holding, Kerad Project o Kypers.



Més notícies
Leo Messi, durant un entrenament | Europa Press
Revelada una estafa multimilionària a Messi
Notícia: Revelada una estafa multimilionària a Messi
Comparteix
L'argentí va comprar un hotel de Sitges per 30 milions d'euros que tenia una ordre d'enderrocament
Ousmane Dembélé, durant un partit d'aquesta temporada | Europa Press
L’entorn de Dembélé posa més llenya al foc i esclata contra el Barça
Notícia: L’entorn de Dembélé posa més llenya al foc i esclata contra el Barça
Comparteix
El representant del futbolista critica l'actitud del club i reconeix que encara no sap quina decisió prendran

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa