Món Esport
Últimes hores frenètiques: així han tancat el mercat els catalans de Segona
  • CA

Faxos que treuen fum i corredisses a les oficines dels clubs de futbol. Un any més, el tancament del mercat de fitxatges ha estat frenètic i els tres clubs catalans de Segona Divisió han aprofitat per dur a terme els últims moviments. A Sabadell ja tenen el ‘9’ que tant desitjaven, a l’Espanyol aconsegueixen finalment la cessió d’un extrem per complementar la plantilla i a Girona firmen un davanter per a poder acompanyar Christian Stuani.

Stoichkov, un ‘regal’ per a l’atac del Sabadell

A la Nova Creu Alta tenen just el que necessitaven: pólvora atacant. El club arlequinat havia estat sondejant fins a darrera hora la cessió d’Álvaro Vázquez però davant la negativa de l’Sporting de Gijón finalment els d’Antonio Hidalgo s’han decantat per l’arribada de Juan Diego Molina ‘Stoichkov’. El davanter andalús arriba procedent del Mallorca (que ha preferit cedir-lo al Sabadell per davant del Tenerife, a qui considerava un rival directe per l’ascens) i serà l’acompanyant ideal per a Gurutzeta a l’eix de l’atac sabadellenc. Al gadità l’avalen els 16 gols que va aconseguir l’any passat amb la samarreta de l’Alcorcón. Finalment, el Sabadell no descarta l’arribada del japonès Kagawa

Espanyol fitxa Vadillo sobre la botzina

Álvaro Vadillo és el nom del dia en clau blanc-i-blava. L’Espanyol aconsegueix la cessió de l’extrem andalús després d’una carambola ben estranya: el Celta de Vigo el va fitxar aquest mateix estiu procedent del Granada però Òscar García l’hauria descartat per al primer equip. Ha estat en aquest punt on s’han trobat els camins de Vadillo i l’Espanyol. El futbolista arriba cedit per una temporada a l’RCDE Stadium amb una clàusula d’obligació de compra en cas que s’aconsegueixi l’ascens a Primera. A l’altra cara de la moneda, però, hi ha la manca d’un davanter. Ni amb l’adeu de Marc Roca al Bayern de Munic, l’Espanyol ha pogut trobar una escletxa al límit salarial per a poder portar un ‘9’ per complementar la plantilla. Tot i això, a Can Perico retenen futbolistes com Raúl de Tomás, Cabrera, Embarba, Darder, Diego López o David López. 

Dia mogut a Girona: tres arribades i tres sortides (i es queda Stuani)

A Montilivi, mercat de clarobscurs. Si bé és cert que el club ha aconseguit retenir Christian Stuani (sobretot) i futbolistes que poden ser cabdals com Bernardo i Granell, també ho és que el primer equip queda amb 21 fitxes. A última hora, però, el Girona ha pogut aconseguir la cessió de l’atacant Nahuel Bustos, procedent del Manchester City, i de Yoel Bárcenas, que arriba del Cancun FC, tot i que els últims dos anys ha jugat a l’Oviedo. Bustos, de 23 anys, tindrà a Montilivi una primera experiència amb el futbol europeu després que el conjunt citizen l’hagi firmat aquest mateix estiu procedent del club argentí Talleres, on el curs passat va ser capaç d’aconseguir un total de 10 dianes. I pel que fa a Bárcenas, el club gironí incorpora un jugador desequilibrant molt contrastat a Segona i que arriba per apuntalar la vacant deixada per Diamanka. Passada la mitja nit, a més a més, el club gironí ha anunciat el fitxatge de Cristóforo, procedent de la Fiorentina italiana. Pel que fa a les sortides, el club ha enllestit els adeus de Jairo i Alcalá al Cadis, el primer en forma de cessió i el segon ha arribat lliure després de rescindir amb els blanc-i-vermells; i també ha tancat l’adeu de Zeballos, que ha marxat cedit al Barça B.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa