Les principals televisions privades també podrien deixar plantada la Supercopa a l’Aràbia Saudita

Televisió Espanyola no serà l’única a renunciar a la retransmissió de la Supercopa d’Espanya. Després que la corporació pública hagi al·legat motius “humanitaris i econòmics” per no lluitar pels drets d’emissió de la competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol, que aquesta temporada estrena format, El Español ha informat que Atresmedia i Mediaset, els dos principals grups audiovisuals d’àmbit estatal, tampoc no tenen intenció de participar en la subhasta que ha convocat l’entitat que presideix Luis Rubiales.

El mitjà de comunicació citat no ha revelat els motius de la decisió de les cadenes privades, però sí que recorda que en les passades edicions ja van renunciar a la Supercopa d’Espanya perquè la inversió no es considerava rendible. “No estava, ni està, en les previsions”, han assegurat fonts d’ambdós grups a El Español. Luis Rubiales, que va intentar justificar la decisió polèmica amb unes explicacions que no han convençut massa, haurà de seguir intentant trobar algú disposat a lluitar per aconseguir la retransmissió d’una competició que es disputarà entre el 8 i el 12 de gener i que tindrà el Barça, el Madrid, l’Atlètic i el València com a participants.

Quines opcions li queden a la Federació Espanyola?

Ara per ara, no obstant això, l’opció que la competició en qüestió es quedi sense televisió que l’emeti. Les opcions més viables serien GOL TV, encara que les relacions del grup de Jaume Roures amb Rubiales no són gens bones, i DAZN, un servei OTT que ja va emetre la Supercopa d’Itàlia que es va disputar a l’Aràbia Saudita i que té la Premier League com a oferta més atractiva.

 Més notícies

Televisió Espanyola es nega a retransmetre la Supercopa pel fet de disputar-se a l’Aràbia Saudita

La corporació pública al·lega raons econòmiques i humanitàries davant les denúncies d'incompliment dels drets humans i, en concret, els de les dones

Figueras: “L’origen de la investigació és una denúncia d’un treballador acomiadat per mala praxi”

El Secretari General de l'Esport creu que la Guàrdia Civil busca irregularitats en la candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern

Nou comentari