Món Esport
Mbappé es lesiona i és dubte seriós per a la Champions
  • CA

El Paris Saint-Germain s’ha proclamat campió de la Copa de França després d’imposar-se aquest divendres al Saint-Étienne. Un únic gol de Neymar Jr ha desequilibrat la balança en un partit marcat per la lesió de Kylian Mbappé, que s’ha vist obligat a celebrar el títol de campió amb crosses i és dubte seriós, a falta de les proves mèdiques que confirmin l’abast del contratemps, per a la Champions League, que es disputarà a partir de mitjan agost.

El PSG, que va ser proclamat campió de la Ligue 1 tot i que va ser l’única de les grans lligues europees que no es va reprendre després del confinament, ja té el seu doblet particular. Neymar Jr, en aprofitar un refús del porter i marcar sense oposició, s’ha apuntat l’única diana del compromís. La Copa de França li ha sortit molt cara al conjunt parisenc, no obstant això: una entrada molt dura de Loïc Perrin ha lesionat Mbappé al minut 33 de la primera part.

Tenint en compte que l’acció va comportar que el turmell dret de l’estrella francesa es doblegués completament, al Parc dels Prínceps no es respira massa optimisme de cara al partit de Champions del pròxim 12 d’agost contra l’Atalanta. Caldrà veure si Mbappé aconsegueix recuperar-se a temps per ajudar el PSG en el seu camí particular cap a l’orelluda.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa