Món Esport
Maurizio Sarri paga els plats trencats
  • CA

L’eliminació precoç de la Juventus de Totí de la Champions, als vuitens de final davant l’Olympique de Lió, ja s’ha cobrat la primera víctima. Ha estat Maurizio Sarri, entrenador italià del conjunt del país transalpí. Ni 24 hores ha esperat el club per fer oficial la rescissió del contracte del tècnic que ha dut l’equip a guanyar la Serie A, però que s’ha estavellat a la Lliga de Campions.

El mateix Sarri, en roda de premsa, explicava que l’eliminació era una tragèdia per a la Vecchia Signora, que, contra un equip inferior a priori com és l’Olympique de Lió, hauria d’haver passat als quarts de final. Sarri ha parlat de “maledicció” per als italians, que no guanyen l’orelluda des del 1996 i ha lamentat “no haver jugat bé l’anada”. També ha destacat que el seu conjunt ha guanyat sis partits de Champions i només n’ha empatat un i n’ha perdut un altre.

Així, Sarri diu adeu a l’aventura italiana després de passar-hi només una temporada. A la Juventus no n’hi ha prou amb guanyar la Serie A, cosa a la qual ja estan acostumats, i els tècnics que arriben saben que la seva obligació és guanyar la Champions. Per tant, després de caure contra un equip com el Lió als vuitens de final, Sarri ja podia imaginar què li esperava.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa