Món Esport
Les explicacions de Pochettino sobre el ridícul a Madrid que fan vergonya

Mauricio Pochettino s’ha unit al club d’entrenadors com Unai Emery o Ernesto Valverde i ha vist com el seu equip patia una nit tràgica a la UEFA Champions League a causa d’una remuntada inversemblant del rival. El París Saint-Germain (PSG) tenia l’eliminatòria de vuitens de final contra el Reial Madrid perfectament controlada, amb dos gols d’avantatge, fins que un error greu de Gianluigi Donnarumma ha donat ales als blancs, que han vist com Karim Benzema els resolia la classificació per als quarts de final amb una exhibició gairebé històrica, permesa per la passivitat defensiva del PSG.

Les declaracions de Mauricio Pochettino

En comptes d’assumir els seus errors, Pochettino ha negat qualsevol autocrítica i ha assenyalat l’arbitratge i el VAR com a causants de la derrota. En el primer gol de Benzema, el davanter francès força una mala decisió de Donnarumma amb un forcejament que podria haver estat assenyalat com a falta. Com que no ha estat assenyalada, el tècnic argentí del PSG ha atribuït el gran ridícul del seu equip a aquesta decisió arbitral: “És una falta clara de Benzema a Donnarumma. Quina injustícia! L’estat emocional ha canviat i ens hem quedat molt exposats. És un cop duríssim, perquè hem estat millors a l’eliminatòria”.

Si bé per una banda és perfectament legítim mostrar el desacord amb una decisió arbitral, de la mateixa manera que han fet els alts càrrecs del PSG de forma lamentable, Pochettino no pot atribuir-ho tot a això, ja que el seu equip tenia el partit sota control i no ha reaccionat després del gol del Madrid. Els seus jugadors s’han intentat tancar en defensa i han comès un error rere un altre. Si haguessin fet el mateix que havien estat fent fins al moment, encara podrien haver marcat algun gol més i deixar l’eliminatòria tancada. En comptes d’això, el tècnic argentí no ha estat capaç de sacsejar la moral dels seus futbolistes o d’introduir els canvis necessaris per modificar l’actitud i l’estat anímic de l’equip i el resultat ha estat una vergonyosa actuació al Santiago Bernabéu, que ja ha passat a la història de la Champions.



Més notícies
Karim Benzema celebra un gol | Europa Press
Dia de la marmota i nit de Benzema (3-1)
Notícia: Dia de la marmota i nit de Benzema (3-1)
Comparteix
El davanter posa, amb un hat-trick, l'equip francès al seu lloc, en una remuntada apoteòsica
Nasser Al-Khelaifi, president del PSG | Europa Press
Al-Khelaïfi perd els papers amb els àrbitres i obliga la policia a intervenir-hi
Notícia: Al-Khelaïfi perd els papers amb els àrbitres i obliga la policia a intervenir-hi
Comparteix
El dirigent del PSG, frustrat, ha baixat al seu vestuari per escridassar-los

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La Guineu sense Carasseta a març 10, 2022 | 15:17
    La Guineu sense Carasseta març 10, 2022 | 15:17
    jugar amb neymar es jugar amb un menys i encara hi ha gent que vol que torni al Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa