La mare de Cristiano Ronaldo: “La màfia del futbol no vol que el meu fill guanyi la Pilota d’Or”

Dolores Aveiro, la mare de Cristiano Ronaldo, ha carregat contra el món del futbol pel nou títol individual que el seu fill opta a guanyar en els pròxims dies. La mare del futbolista de la Juventus creu en una “màfia” que discrimina el seu fill per ser portuguès i de Madeira. “Hi ha una màfia que no vol que Cristiano guanyi la Pilota d’Or”, ha assegurat Aveiro. La mare del futbolista internacional amb Portugal creu que hi ha un greuge comparatiu amb futbolistes d’altres països. “Si fos espanyol o anglès no el tractarien així, però rep aquest tracte per ser portuguès i de Madeira”, ha argumentat.

Cristiano opta a guanyar la seva sisena Pilota D’or que l’acredita com a millor jugador de l’any segons la FIFA. “No sé si guanyarà el premi, però confio en què sí”, ha sentenciat Dolores Aveiro en unes declaracions amb certa sorna a un canal de televisió portuguès.  Més notícies

Luis Suárez es lesiona en el naufragi del Barça a València

El davanter uruguaià té problemes físics al soli de la cama dreta

Iniesta: “Ja fa temps que a Catalunya passen coses que no m’agraden”

L’exjugador del Barça assegura, al diari ‘MARCA’, que no creu que el conflicte se solucioni d’aquí a ben poc: “Hi ha massa coses al mig”

Nou comentari