Món Esport
Marchisio s’acomiada de la Juventus 25 anys després
  • CA

Gianluigi Buffon no és l’única llegenda de la Juventus a fer les maletes aquest estiu. El club italià ha fet oficial un acord amb Claudio Marchisio per a la rescissió del seu contracte i el jugador de 32 anys ha posat punt final a 25 anys al club de Torí, durant els quals ha marcat 37 gols i ha aixecat set lligues, quatre Copes d’Itàlia i tres Supercopes nacionals.

La Juventus ha volgut acomiadar-se amb un escrit que, després de repassar la seva trajectòria, finalitza amb un missatge emotiu: “Els somnis de nen els va complir i, amb ell, hem somiat tots. Veure’l créixer i convertir-se, any rere any, en home, marit i pare ha estat el més gratificant. Haver tingut la possibilitat d’acompanyar-lo en aquest recorregut, descubrint-lo com a un campió, ha estat un privilegi i un honor. I un plaer serà seguir-lo, amb qualsevol samarreta. Perquè la nostra, no en tenim cap dubte, formarà part sempre d’ell i de la seva història“.

 

El jugador també ha volgut emetre el seu judici a través de les xarxes socials per recordar que “estima aquesta samarreta”. “Mil pensaments i imatges m’han acompanyat tota la nit. No puc parar de mirar fotografies meves amb l’escut amb què he escrit la meva vida d’home i futbolista“, ha reconegut Marchisio, que ha aprofitat el seu missatge de comiat per agrair el suport als aficionats de la Juventus: “Sou la millor part d’aquesta meravellosa història”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa