Diego Armando Maradona ha estat donat d’alta aquest dimecres i ha abandonat la clínica hospitalària Olivos una setmana després de ser operat d’un hematoma subdural. La llegenda del futbol argentí continuarà amb el tractament de recuperació a Nordelta, acompanyat de la seva família, segons ha informat el diari Clarín. Serà allà on serà tractat d’un quadre d’abstinència i el recent accident cerebrovascular.

El seu advocat, Matías Morla, ja havia explicat unes hores abans l’alta: “Maradona ha viscut el pitjor moment de la seva vida. És un miracle que s’hagi detectat aquest accident que podria haver-li costat la vida”.

L’estat de salut de Maradona va despertar preocupació durant les celebracions del seu 60è aniversari, amb alguna dificultat per caminar. Finalment, un dia després es va decidir portar-lo a una clínica de la Plata on ja s’havia sotmès anteriorment a revisions mèdiques. Les primeres informacions van parlar d’un quadre d’anèmia, descartant que hi hagués alguna relació amb el coronavirus.

Finalment i després de diverses informacions “inexactes” sobre el que li estava passant a l’exjugador del Barça, Nàpols i Sevilla, el seu fill va confirmar el que havia passat. “No s’ha contagiat del coronavirus. Crec que es va donar un cop a casa, i només el dilluns, després del TAC, van descobrir l’edema“, va advertir després de l’operació.Més notícies

La recuperació de Maradona “sorprèn positivament” els seus metges

Notícia: La recuperació de Maradona “sorprèn positivament” els seus metges
Comparteix
L’estat de salut d’El Pelusa va millorant, encara que el procés serà llarg
Notícia: La recuperació de Maradona “sorprèn positivament” els seus metges - Mobile

El missatge d’ànims de Messi a Maradona

Notícia: El missatge d’ànims de Messi a Maradona
Comparteix
"La meva família i jo et volem veure bé tan aviat com sigui possible", ha escrit el capità del Barça a Instagram
Notícia: El missatge d’ànims de Messi a Maradona - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa