Diego Armando Maradona ha estat operat sense complicacions i amb èxit de l’hematoma subdural que se li va detectar aquest dimarts. L’exjugador argentí, actual tècnic de Gimnasia y Esgrima La Plata, es troba “despert” i “controlat”, segons ha informat Leopoldo Luque, metge personal d’El Pelusa.

La intervenció del coàgul al cap ha estat realitzada per “un equip amb diversos neurocirurgians de renom” i ha tingut una durada aproximada “d’una hora i 20 minuts”. “S’ha pogut reduir l’hematoma subdural de forma exitosa, en Diego ha tolerat molt bé l’operació. Està despert, ha recuperat el batec cerebral. Tot està controlat i ara ha de seguir en observació. No era una intervenció d’alta complexitat, però no deixa de ser una neurocirurgia”, ha afegit el doctor davant els mitjans de comunicació argentins a les portes d’un hospital de Buenos Aires farcit d’afeccionats.

Sebastián Sanchi, portaveu de Maradona, ha indicat també que l’operació ha estat “un èxit”. “Tot ha anat com estava planejat. En Diego està bé, està descansant ara a la seva habitació”, ha sentenciat. La premsa argentina ha descartat que els problemes d’El Pelusa al cervell hagin derivat d’algun cop i ho han atribuït al consum d’alcohol sumat al de diversos tranquil·litzants.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa