Maradona nega que pateixi alzheimer i esclata contra la premsa

“Menteixen. Parlen d'alzheimer i no saben el que vol dir aquesta paraula, que és molt fotuda. La gent que pateix aquesta malaltia mor, jo no m'estic morint”, ha declarat el mític exjugador argentí

Menteixen. Parlen d’alzheimer i no saben el que vol dir aquesta paraula, que és molt fotuda. La gent que pateix aquesta malaltia mor, jo no m’estic morint”. Amb aquesta contundència i a través d’un vídeo publicat a les xarxes socials ha respost, Diego Armando Maradona, a les informacions de diferents mitjans de comunicació que asseguraven que el mític exjugador pateix una malaltia neurodegenerativa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muchachos, con las enfermedades no se jode…

A post shared by Diego Maradona (@maradona) on

“Aquests fills de ‘ja saben què’ ho publiquen per crear confusió. I a mi això no m’agrada. Això és no saber fer periodisme, és voler agafar el camí més curt per guanyar la resta. Jo vaig guanyar el primer lloc jugant a futbol”, ha seguit explicant Maradona en un contingut audiovisual que a poc a poc s’apropa al milió de reproduccions.

Com ha negat el mateix exfutbolista argentí, Maradona no pateix alzheimer, però el seu estat de salut no és el millor possible. Cal destacar que el Donados de Sinaloa va anunciar fa una setmana que Diego Armando Maradona deixava de ser el seu entrenador després de dues temporades al capdavant del conjunt mexicà perquè encara que el club i el tècnic tenien emparaulada la seva continuïtat, diferents problemes de salut han obligat El Pelusa a fer un descans en la seva etapa com a tècnic.

Més informació

Nou comentari