Món Esport
Maradona: “Mourinho és millor que Guardiola”
  • CA
Diego Armando Maradona, durant un entrenament del seu nou equip, el Dorados de Sinaloa.
Diego Armando Maradona, durant un entrenament del seu nou equip, el Dorados de Sinaloa. | EFE

Unes paraules de Diego Armando Maradona tornen a ser notícia. Tot i la ferma victòria del Manchester City de Pep Guardiola contra el Manchester United de José Mourinho aquest diumenge passat, l’actual entrenador del Dorados de Sinaloa mexicà ha opinat, en una entrevista al diari Marca, que el portuguès és millor entrenador que el català. “Mourinho és el millor sense cap mena de dubte”, ha sentenciat amb contundència el tècnic argentí.

 

“A Guardiola li atorgo el mèrit d’haver aprofitat el llegat de Johan Cruyff, però res més. Ja he dit en més d’una ocasió que crec que Guardiola no va inventar el joc de posició. El tiquitaca pertany a El Flaco, encara que ara Guardiola tingui la possibilitat de fitxat els millors jugadors del món. Així és molt fàcil”, ha completat Maradona, que tot i això creu que el Manchester City del tècnic de Santpedor és un dels candidats a guanyar la Champions: “Sí, pot aixecar-la. En Pep és un entrenador que entén els partits molt millor que la majoria de tècnics restants, però de cop hi ha dies que perd 3-0“.

 

En la mateixa conversa, el sempre polèmic exfutbolista argentí també ha valorat l’absència de Leo Messi en una nova convocatòria de l’Argentina: “Haurà de tornar, perquè si no estem en un pou. Ara, que descansi”. Per últim, Maradona també ha aprofitat l’entrevista per augurar una etapa curta Solari al Madrid. “No té galons per suportar la pressió. No crec que duri molt. Els tècnics han d’anar cremant etapes i ell no ho ha fet”, ha sentenciat, completant que ell se sentia més que preparat per ser el relleu de Julen Lopetegui a la banqueta local del Santiago Bernabéu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa