Món Esport
“Maradona és alcohòlic”, afirma el seu metge
  • CA

El mite de la llegenda de Maradona continua en caiguda lliure. Fa pocs dies es va fer viral un vídeo on l’exfutbolista argentí apareixia en un estat deplorable, ballant amb la seva parella, amb clars símptomes d’haver consumit algun tipus d’estupefaent, i finalment rematava la trista imatge ensenyant el cul.

Al país llatinoamericà encara s’estimen molt el seu particular “D10S” i és per això que es preocupen davant situacions com aquesta. Per poder entendre millor què li passa, la seva filla Giannina i el seu metge Leopoldo Luque han estat entrevistats al programa Intrusos d’América TV. “Maradona és alcohòlic i estem treballant aquesta addicció”, ha respost el terapeuta.

Luque ha explicat que el confinament, que encarà està en un punt molt àlgid a Argentina, ha complicat les coses a l’exfutbolista, tot i que el problema ja venia d’abans. “Estem fent uns esforços terribles amb tot l’equip per aconseguir els millors resultats. Hi hem d’estar molt a sobre i no sempre surt bé”, ha confessat. Pel que fa a la cocaïna, droga que havia consumit amb molta freqüència, Luque ha afirmat que “està completament net”.

Giannina, la filla de l’exjugador del Barça, ha dit obertament que pateix per la vida del seu pare, tot i que té esperances en la seva recuperació: “jo vull que el meu pare segueixi vivint. El primer que ha de fer és assumir que té un problema amb l’alcohol, ja que fa temps que ho nega”. Cal recordar que ara fa uns dos anys ja es va viure una situació similar al Mundial de Rússia, quan va protagonitzar un espectacle deplorable a la graderia del partit entre Argentina i Nigèria. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa