Guardiola cau en el derbi de Manchester (1-2)

El Manchester City continua en mala dinàmica a la Premier League. Avui hi havia a la vista un duel vibrant a la lliga anglesa amb el ja mític derbi de la ciutat de Manchester entre City i United a l’Etihad Stadium i ho ha estat, però els red devils s’han imposat amb contundència. Guardiola, que ja havia vist la jornada passada com el Leicester els prenia la segona posició i el Liverpool s’escapava, es complica encara més la vida i ha perdut el duel davant dels homes entrenats per Solskjaer (1-2)

El partit ha començat amb un bonic estira i arronsa entre tots dos equips. Quan els red devils ho intentaven, els citizens contestaven. L’equip de Guardiola ha aconseguit tancar els de Solskjaer en els primers minuts, però els visitants responien amb contres ràpides i punyents que han obligat Ederson a exhibir-se.

En el minut 20, el VAR ha trencat el partit i la igualtat. En una acció on Rashford ha caigut dins de l’àrea i l’àrbitre no ha vist penal en primera instància, el video arbitratge ha entrat per acabar assenyalant els onze metres. El mateix Rashford no ha perdonat. A partir d’aquí, domini absolut del United que ha enviat una pilota al pal per poc després Martial acabar batent Ederson de nou. El United arribava així a la mitja amb dos gols d’avantatge.

En la segona meitat s’ha mantingut aquest duel tan trepidant entre tots dos equips, però els minuts han anat passant i el City no ha estat capaç de batre la porteria del United, gràcies a un gran De Gea. A la vegada, els red devils també han tingut alguna opció per ampliar el resultat. En els últims compassos del partit, Otamendi ha aconseguit retallar distàncies però no hi ha hagut temps per a més. Els de Guardiola tenen ara el Liverpool a 14 punts, una distància que, amb la velocitat de creuer que porta l’equip de Klopp, sembla gairebé definitiva.