El Manchester City assalta Old Trafford i acarona la final de la Copa de la Lliga (1-3)

El City ha fet un pas de gegant cap a la final de la Copa de la Lliga anglesa en vèncer el United en el derbi de la ciutat de Manchester corresponent a l’anada de les semifinals de la competició en qüestió (1-3). El conjunt de Pep Guardiola ha oblidat durant una estona la seva mala situació a la Premier League, on té el Liverpool, el líder, a 14 punts, i ha celebrat una festa a l’estadi de l’etern rival per agafar confiança de cara al tram final de la temporada i per acaronar la classificació per al partit decisiu de la Carabao Cup.

Els golejadors visitants de la nit han estat Bernardo Silva, Riyad Mahrez i Andreas Pereira en pròpia porteria. Totes les dianes citizens han arribat en una primera meitat excelsa dels de Guardiola sota el lideratge de De Bruyne. El City ha estat superior en tot moment i ha sabut traslladar les bones sensacions al marcador, encara que l’equip de Solksjaer, que ha agraït moltíssim el descans, ha aconseguit frenar la sagnia a temps i ha frenat una golejada d’escàndol davant dels seus afeccionats.

I és que, després d’un inici de represa amb un ritme de joc força més baix que els dels primers 45 minuts, els red devils han aconseguit retallar distàncies i tornar-se a col·locar a dins de l’eliminatòria gràcies a una diana de Rashford. Malgrat que el gol local ha arribat quan encara quedaven 20 minuts per al final, que el United ha intentat reaccionar encara més i que el City també ha comptat amb bones oportunitats per fer el quart, el marcador no s’ha mogut més. L’Etihad Stadium dictarà sentència el 29 de gener, però el conjunt de Guardiola ja té un peu i mig a la final de la Copa de la Lliga.