El City de Guardiola punxa i perd el primer ‘match point’ (2-2)

El Manchester City, equip que entrena Pep Guardiola, ha disputat el partit amb el que podria haver deixat sentenciada la Premier League. No obstant això, el West Ham ha estat capaç d’aturar als líders de la competició en un partit que ha acabat empat a dos i que els de Pep Guardiola han hagut de remuntar un 0-2 en contra.

La crònica del West Ham – Manchester City

La primera part del partit ha estat més dominada per l’equip de Pep Guardiola, però també ha estat on el Manchester City ha rebut els dos gols de l’oponent que ha marcat Jarrod Bowen. L’atacant del West Ham, ha aprofitat les pilotes a l’espai per filtrar-se entre una defensa abançada i molt espesa que ha vist com Jarrod els guanyava l’esquena fins en dues ocasions i que l’atacant no perdonava a l’hora de definir en dos gols pràcticament idèntics. El primer ha arribat al minut 24 de partit, mentre que el 2-0 ho ha fet en el darrer minut de la primera part, complicant encara més a un Manchester City que li ha costat més arribar a porterria que en altres ocasions.

No obstant això, a la segona part l’equip de Guardiola ha sortit més inspirat i revolucionat i ha trobat porteria al minut 49, on Jack Greelish, un dels jugadors que més ha estat qüestionat pel seu rendiment des de la seva arribada a l’Ethihad Stadium, ha marcat el 2-1 per reduir les diferències del partit. A partir del gol, l’equip de Guardila s’ha anat aproximant més i més a la porteria defensada pel porter finlandès, Fabianski, que ha fet bones aturades durant la segona meitat per parar les embestides del City.

L’empat del Manchester City

Tot i això, l’empat ha arribat en un gol en pròpia porteria per part del West Ham. Un centre d’una falta lateral llunyana a l’àrea que ha picat l’extrem argelí Mahrez, ha acabat desviada amb el cap per un dels defenses dells locals, Vladimir Coufal, provocant que la pilota entrés directament a la xarxa i posant l’empat a 2 de l’equip de Pep Guardiola.

El penal de Mahrez

El partit podria haver acabat amb victòria del Manchester City sobre la botzina, ja que un penal que inicialment no pitava l’àrbitre sobre Gabriel Jesús i que la sala VAR ha acabat corregint, deixava el títol a tocar per Guardiola i els seus jugadors. Però tot s’ha espatllat quan Fabianski ha aturat el penal xutat per Mahrez.

El City podria ser campió el dimarts

El Manchester City queda amb 90 punts a la classificació, quatre per sobre del Liverpool que jugarà el proper dimarts el seu penúltim partit de la temporada al camp del Southampton i que està obligat a guanyar si vol arribar amb opcions a guanyar la Premier en la darrera jornada. El darrer partit del Manchester City és a camp propi contra l’Aston Villa que no es juga res, es disputarà el proper diumenge a les 17:00h.